Er du blevet forælder inden for det seneste år?

Region Hovedstaden søger nybagte forældre, der vil fortælle om deres oplevelse med at føde på regionens hospitaler. Formålet er at skabe en bedre oplevelse for de fødende.

Foto: Negative Space

Af Pia Melander Guilbert

Er du blevet forælder inden for det seneste år, og har du lyst til at dele dine meninger og gode ideer til, hvordan Region Hovedstaden kan skabe gode forløb for gravide og fødende, så får du nu mulighed for at give dine erfaringer videre i et opgaveudvalg bestående af 12 nybagte forældre og fem politikere. Der vil blive afholdt tre møder, to virtuelle og et fysisk, alle i løbet af maj. Efterfølgende skal det politiske udvalg præsentere en række anbefalinger på et regionsrådsmøde i juni.

Har du erfaringer, du gerne vil dele, så udfyld ansøgningsskemaet her:

https://www.survey-xact.dk/servlet/com.pls.morpheus.web.pages.CoreRespondentCollectLinkAnonymous

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?