Er du blevet forælder inden for det seneste år?

Region Hovedstaden søger nybagte forældre, der vil fortælle om deres oplevelse med at føde på regionens hospitaler. Formålet er at skabe en bedre oplevelse for de fødende.

Foto: Negative Space

Af Pia Melander Guilbert

Er du blevet forælder inden for det seneste år, og har du lyst til at dele dine meninger og gode ideer til, hvordan Region Hovedstaden kan skabe gode forløb for gravide og fødende, så får du nu mulighed for at give dine erfaringer videre i et opgaveudvalg bestående af 12 nybagte forældre og fem politikere. Der vil blive afholdt tre møder, to virtuelle og et fysisk, alle i løbet af maj. Efterfølgende skal det politiske udvalg præsentere en række anbefalinger på et regionsrådsmøde i juni.

Har du erfaringer, du gerne vil dele, så udfyld ansøgningsskemaet her:

https://www.survey-xact.dk/servlet/com.pls.morpheus.web.pages.CoreRespondentCollectLinkAnonymous

Seneste artikler

 

Fik du læst?