Få tilskud til at gøre din bolig klimavenlig

Ejer du en helårsbolig? Så kan du fra 7. april søge om tilskud til energirenovering gennem Energistyrelsen. Det gælder blandt andet isolering, vinduer og døre, skift af varmetyp og optimering af boligens drift. Læs med.

Billede: sparenergi.dk

Af Pia Melander Guilbert

Der var overvældende interesse fra boligejerne, da Tårnby Kommune i går holdt online borgermøde om, hvordan du kan få tilskud til energirenovering, hvis du ejer en helårsbolig. Det er dog ikke kun en mulighed, der gælder Tårnbys borgere. Alle kan søge tilskuddet gennem Energistyrelsen, som åbner op for ansøgninger fra 7. april klokken 10. Tilskud bliver uddelt efter først til mølle princippet.

Du kan godt søge om tilskud til flere ting, og du skal ikke betale SKAT af tilskuddet. Læs mere om, hvad du kan få tilskud til, hvor meget du kan få, og hvordan du søger lige her: https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

Seneste artikler

 

Fik du læst?