Signe Svendsen i Amager Bio

Sangerinden optræder 14. oktober – alene på scenen med et særligt program

Signe Svendsen – solo i Amager Bio.

Til Signe Svendsens solo-koncerter i 2021 er Signe sangerinden og sangskriveren helt alene på scenen, men med sine historier og små virkemidler og med et fuldkomment nærvær, så der – sammen med publikum – opstår et rum, så hun aldrig står der ensom.

”Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op. Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab,” fortæller hun.

Fællesskab og nærvær

Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget: Fællesskab, nærvær, medmenneskelighed og relationer. Signe både rører og underholder på samme tid, og sangenes fortællinger er iklædt en musikalsk enkelthed, der gør dem familiære og får dem til at kravle helt ind under huden.

Hun har i årevis betrådt de samme scener rundt om i landet, sammen med Niels Hausgaard, med eget band og oftere og oftere helt alene, og nu kommer hun til Amager Bio til oktober.

Seneste artikler

 

Fik du læst?