Frække tilbud til en ældre mand

Det er udmærket at være på Facebook, men ind i mellem har det en negativ pris, når mystiske meddelelser om sex indløber i boksen.

Her sidder jeg som snart 81-årig og skal læse nogle frække tilbud. Det fornærmer mig, da jeg bare ønsker at leve, som man gør i min alder. Jeg har dog etableret mig med tre damer i min egen aldersklasse: En læser korrektur på mine klummer, en holder øje med, at jeg er i live hver morgen (mailkorrespondance) og en – min søster – klarer problemerne, når jeg skal sende penge eller på anden måde giver mig ud i den digitale verden.

Jeg har virkelig forsøgt at kvæle disse frække tilbud ved at klikke på sletteknappen. Men næste morgen kan jeg åbne for en håndfuld nye damer, der lokker og smisker på fremmedsprog som engelsk, tysk og dårligt svensk.

Disse anonyme kvinder med mærkelige navne er blot lokkemad for, at jeg trykker på ”Yes-knappen” og give mig eventyret i vold.

Men når jeg læser lokkemaden, kan jeg ikke lade være med at grine. Hør denne fra en med det eksotiske navn Eufrosina Milamesi: ”Tilmeld dig mine nøgenvideoer!”

Jeg trykker på sletteknappen og går videre til næste tilbud fra Ella Gregory: ”Jeg er single, interesseret i mænd og vil have romantik, kærlighed og sex! ”

Og vi snupper lige den sidste, og jeg har virkeligt skånet mine kvindelige følgere for de groveste. Her kommer en lille frækkert fra Martin Pierce (en mand?): ”Forbered din penis!”

Efter sådan en opfordring må jeg gå en tur i skoven, hvor jeg møder normale mennesker med søde hunde. Jeg klapper hundene, taler med ejerne og er rød i kinderne og har frisk vind i det uklippet hår, da jeg kommer hjem. Her står genboens børn og ringer på døren: ”Vi vil bare besøge dig Poul Erik,” siger de med den lumske bagtanke, at jeg nok dykker ned i dybfryseren og henter tre is op.

Børnene tumler rundt i huset og undres over alle de ting, jeg har. Jeg forklarer, at de fleste billeder på væggene er malet af min kone. Men nu er hun desværre død. Lille Ellen ser på mig med bedrøvede øjne og siger: ”Ønsker du ikke en ny kone Poul Erik?” Et godt spørgsmål som jeg overvejer.

Men lige nu ønsker jeg nogle, der kan fortælle mig, hvordan jeg grundlæggende får slettet alle disse sex-meddelelser. Er der ingen beskyttelse til os ældre mænd, der hele tiden skal stå til ansvar for ” hånd på lår” 10-20 år tilbage.

Det kan da ikke være meningen, at min redning skal være at komme på plejehjem for at blive fri for disse tilbud, der skyder op som Erantisser i skovbunden.

På den anden side er plejehjemmet heller ikke opmuntrende med eftermiddagskaffe, vandkringle og fællessang med Keld og Hilda Heick. Så sidder man måske alligevel og savner en lille grinagtig sjofert på nettet!

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?