Sluk lyset en time

Lørdag d. 27. marts er det Earth Hour. Du kan blive en del af det globale kæmpe event ved at slukke lyset fra 20.30 til 21.30.

Foto Tårnby Kommune

Af Pia Melander Guilbert

Det startede i Australien i 2002. Siden er Earth Hour blevet et globalt kæmpeevent, arrangeret af WWF. I Danmark slukker vi lyset mellem 20.30 og 21.30 for derigennem at sætte fokus på klimaet og energibesparelser.

Tårnby Kommune deltager også, blandt andet ved at slukke vejbelysningen, hvor det er muligt og forsvarligt. Borgmester Allan S. Andersen (S) udtaler:

“Det er vigtigt for Tårnby Kommune at markere, at vi også tager ansvar i klimaindsatsen. Jeg vil derfor gerne opfordre kommunens borgere og virksomheder til også at vise engagement i klimasagen ved at slukke lyset en time fra klokken 20.30 – 21.30 lørdag den 27. marts”.

Seneste artikler

 

Fik du læst?