Spil forårsbingo

Snart kalder påskeferien, og måske er børnene allerede begyndt at kigge forventningsfulde på dig og spørge, hvad skal vi egentlig lave? Men bare rolig, naturen kommer dig endnu engang til undsætning, for I skal da spille forårsbingo.

Foto: Friluftsrådet

Af Pia Melander Guilbert

Citronsommerfugle, anemoner og udsprungne bøgeblade. Det er blot nogle af de arter, der dukker frem i det tidlige forår, og i den første weekend i påsken inviterer Naturcenter Amager dig, dine venner og familie til at være med til at finde dem. Det gælder om at få bingo først.

Kig forbi naturcentret, der har printet en ordentlig bunke bingoplader ud, eller gå på jagt på nettet efter jeres egne plader. Find eksempelvis jeres bingoplader her:

https://friluftsraadet.dk/sites/friluftsraadet.dk/files/media/document/for-arsbingo_45023045.pdf

eller her:

https://voresnatur.nu/aktiviteter?fbclid=IwAR1V9Bb_xcsNHL-tBTfbWCjOIB6Xxam0Q0kEkm-lGkv0BkkadKWMnf4ckwg

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?