Boligejere ønsker tryghed før de sætter boligen til salg

Paulun Bolig oplever succes med en tryghedsgaranti, der får flere og flere boligejere til at sætte deres hjem til salg

En tryghedsordning får flere til at sætte deres bolig til salg.


Det er ingen hemmelighed, at boligmarkedet i og omkring København lige nu buldrer
afsted.  Der går næsten ikke en dag, uden der i medierne kan læses om et marked, hvor der er mange købere, men desværre også færre sælgere. 
 
Hos en af Københavns mest erfarne mæglere og samtidig også den største uafhængige af slagsen, Paulun Bolig, har man netop gennem de to førnævnte kvaliteter – erfaring og uafhængighed – skabt en tryghedsordning, der får flere og flere boligejere til at sætte deres hjem til salg hos Paulun Bolig. 
 
Torben Hald fra Paulun Bolig fortæller her om initiativet, der lige nu vinder indpas hos
Paulun Boligs seks boligbutikker:

Brug for tryghed

“Mange boligejere vil sådan set gerne sætte deres bolig til salg i dette marked, hvor der er en unik mulighed for at kapitalisere på prisstigningen. De fleste har brug for en tryghed i, hvor de skal flytte hen, når boligen så er solgt. For frygten for at stå uden tag over hovedet er reel for mange, der går med de overvejelser”, fortæller Torben Hald. 
 
Netop ovenstående betragtninger og samtaler med flere boligejere, der søgte en ny
vurdering af deres bolig i et 2021-marked, lå til grund for søsætningen af Hjem-til-Hjem Tryghedsgaranti hos Paulun Bolig. 
 

Amager er et af hovedstadsområdets populære boligområder.

“Vi har et kæmpe netværk hos Paulun Bolig, og når vi tager en bolig til salg under
tryghedsgarantien, begynder vi allerede der at holde øje med sælgers ønsker og drømme. Samtidig varedeklarerer vi over for interesserede købere, at sælgers fremtid skal være på plads, inden boligen endegyldigt overtages. Det er en tryghed, der er til at forstå for enhver boligejer, som vil sælge. Vi har allerede oplevet de første succesfulde salg gennem tryghedsgarantien”, afslutter Torben Hald. 
 
Hvis man ønsker en vurdering eller at sætte sin bolig til salg gennem Hjem-til-Hjem
Tryghedsgarantien hos en af Paulun Boligs seks boligbutikker, kan man læse mere på Paulun.dk.

 

Seneste artikler

38 børn og unge fra Dragør Kirkes kor akkompagnerer Helen Frank på to numre og er med til at kaste endnu mere magi og følsomhed over aftenens koncert. Foto: TorbenStender.

38 børn og unge fra Dragør sang med Helene Frank

Dragør Kirke var stuvende fuld, da Helene Frank gav koncert onsdag aften, og det hele endte med stående og intens applaus. Også omkring hende på scenen var der fyldt. 38 børn og unge fra kirkekoret akkompagnerede hende på to numre.

Iført waders tjekker Lene Espersen sine egne ruser, og om hun skulle være heldig, at der er fjordrejer i dem. Foto: TorbenStender.

Øverst på cv’et står fritidsfisker

Med en fortid som minister, administrerende direktør og en nutid som bestyrelsesmedlem har tidligere toppolitiker Lene Espersen indtaget adskillige hjørnekontorer. Glasset er dog langtfra tomt, og projekterne står i kø. Derfor søger hun også roen med to ben solidt placeret i Øresund.

 
 

Fik du læst?