Boligejere ønsker tryghed før de sætter boligen til salg

Paulun Bolig oplever succes med en tryghedsgaranti, der får flere og flere boligejere til at sætte deres hjem til salg

En tryghedsordning får flere til at sætte deres bolig til salg.


Det er ingen hemmelighed, at boligmarkedet i og omkring København lige nu buldrer
afsted.  Der går næsten ikke en dag, uden der i medierne kan læses om et marked, hvor der er mange købere, men desværre også færre sælgere. 
 
Hos en af Københavns mest erfarne mæglere og samtidig også den største uafhængige af slagsen, Paulun Bolig, har man netop gennem de to førnævnte kvaliteter – erfaring og uafhængighed – skabt en tryghedsordning, der får flere og flere boligejere til at sætte deres hjem til salg hos Paulun Bolig. 
 
Torben Hald fra Paulun Bolig fortæller her om initiativet, der lige nu vinder indpas hos
Paulun Boligs seks boligbutikker:

Brug for tryghed

“Mange boligejere vil sådan set gerne sætte deres bolig til salg i dette marked, hvor der er en unik mulighed for at kapitalisere på prisstigningen. De fleste har brug for en tryghed i, hvor de skal flytte hen, når boligen så er solgt. For frygten for at stå uden tag over hovedet er reel for mange, der går med de overvejelser”, fortæller Torben Hald. 
 
Netop ovenstående betragtninger og samtaler med flere boligejere, der søgte en ny
vurdering af deres bolig i et 2021-marked, lå til grund for søsætningen af Hjem-til-Hjem Tryghedsgaranti hos Paulun Bolig. 
 

Amager er et af hovedstadsområdets populære boligområder.

“Vi har et kæmpe netværk hos Paulun Bolig, og når vi tager en bolig til salg under
tryghedsgarantien, begynder vi allerede der at holde øje med sælgers ønsker og drømme. Samtidig varedeklarerer vi over for interesserede købere, at sælgers fremtid skal være på plads, inden boligen endegyldigt overtages. Det er en tryghed, der er til at forstå for enhver boligejer, som vil sælge. Vi har allerede oplevet de første succesfulde salg gennem tryghedsgarantien”, afslutter Torben Hald. 
 
Hvis man ønsker en vurdering eller at sætte sin bolig til salg gennem Hjem-til-Hjem
Tryghedsgarantien hos en af Paulun Boligs seks boligbutikker, kan man læse mere på Paulun.dk.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »