Tip til din gåtur: Den yderst hemmelige bænk i Dragør

“Denne bænk kan bære alle dine tanker,” står der et sted på en tilsyneladende helt almindelig bænk langs strandengene i Dragør, men om sommeren, når træerne næsten omslutter bænken med sine blade, er dette stedet, hvor nyforelskede kan mødes eller du kan sidde lidt alene og lufte sorg, glæde eller vrede.

Af Pia Melander Guilbert , fotos Chloé Melander Guibert

Indrømmet, på denne årstid er bænken, som du møder, når du går på stien langs strandengene i Dragør ikke særligt hemmelig. Grenene på de nærtstående træer står nemlig stadig nøgne. Snart blomstrer de i foråret, og først derefter springer bladene ud og giver den eller dem, der sidder på bænken et næsten privat sted, hvor du også i let regn og blæst kan gå i læ og tørvejr.

Vi tog denne bro fra Søndre Strandvej og ad stien mod cafe Sylten. Du kan både gøre turen forbi bænken kortere og længere.

Fuglehuse, fuglereder og små krokus omkranser i øjeblikket bænken.
Bænken som den ser ud lidt senere på foråret.
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »