Travlhed i kviktest-centre

Tirsdag genåbner frisørerne og skoleelever fra 5.-8. klasse vender nu tilbage (hveranden uge). Hos frisøren skal du fremvise negativ corona-test, og de store skoleeleverne opfordres til at lade sig teste to gange ugentligt.

SSI dashboard Sjælland

Af Pia Melander Guilbert

Skoleelever og frisørkunder forventes i dag at være blandt de mange, der lader sig kvikteste op til genåbningen i morgen. Både Dragør og Tårnby tilbyder kviktests.

I Dragør har Wiedergårdens kviktestcenter åbent fra 8-20. I Tårnby har testcentret på Gammel Kirkevej ligeledes åbent fra 8-20, mens Bella Center holder døgnåbent. Man skal være over seks år for at blive kviktestet. Skolelever over 12 opfordres til at lade sig teste to gange om ugen.

Tårnbys lidt høje smittetal har ligget stabilt over påsken med en icidens på 107,5 og 46 smittede, mens Dragørs smittetal er steget lidt. Her er incidensen nu 76,1, og det svarer til 11 smittede.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »