Biltyv anholdt i Dragør

Takket være sociale medier og et opmærksomt vidne kunne politiet onsdag anholde en 32-årig mand, der havde stjålet en kassevogn og begået indbrud i Kolding. Bil og tyvekoster blev fundet i Dragør.

Arkivfoto

Af Pia Melander Guilbert

Onsdag blev Københavns Politi ringet op af en mand fra Kolding. Han havde fået stjålet sin kassevogn og efterlyst den på sociale medier. Kassevognen havde nogle særlige kendetegn, og det var årsagen til et tip om, at bilen var set i Dragør.

Politiet sendte flere patruljer afsted, og en af dem fandt bilen parkeret på Fægårdsvej, der ligger mellem nogle marker, tæt på Kongelunden. Ikke langt derfra kunne en anden patrulje anholde en 32-årig mand, og cirka 100 meter fra manden fandt politiet en nøgle til kassevognen. I vognen fandt politiet herefter tyvekoster, stjålet ved et indbrud i Kolding, samme sted som bilen var blevet stjålet fra.

Den 32-årig mand er tjekkisk statsborger. Han blev i går overgivet til Sydøstjyllands Politi og er nu varetægtsfængslet i fire uger. Kassevognen er kommet tilbage til sin rette ejer i det jyske, oplyser Københavns Politi.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?