Vind et ophold på Fredensborg Badehotel i Rønne

Følg “Borholmbornholmbornholm” på Instagram – fyldt med smukke fotos fra Bornholm – og deltag i spændende konkurrence med fly til og fra Rønne samt to nætter på “Fredensborg Badehotel”

Deltag i den spændende konkurrence om et ophold på Fredensborg Badehotel samt fly til og fra Rønne.

 

Kender De “Bornholmbornholmbornholm”  på Instagram? Ellers er det en god idé – hvis man kan lide øen i Østersøen – at følge denne spændende side, der er fyldt med de smukkeste billeder fra Bornholm, og som har over 40.000 følger.

Og lige nu er der en ekstra god grund til at klikke sig ind og følge siden: Indtil lørdag 10. april kan man deltage i en konkurrence om et ophold for to personer på to nætter inklusive morgenmad på Fredensborg Badehotel, skønt beliggende lige udenfor Rønne – samt flytransport med DAT til og fra Rønne fra en en selskabets afgange forskellige steder i Danmark.

De heldige vindere bliver fragtet til og fra øen med DAT

Man kan læse mere om konkurrencen ved at gå ind og følge “Bornholmbornholmbornholm” på Instagram, hvor der også står, hvordan man deltager i konkurrencen.

Bag “BornholmBornholmBornholm” står Janne Vestergaard, som siden august 2015 stort set dagligt har lagt et foto op fra den populære ø:

Janne Vestergaard – smukke fotos fra Bornholm.

Janne har tidligere fortalt i Bornholmnyt.dk om sit projekt:

”Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg her over fem år efter starten ville være indehaver af den suverænt største Instagram, der handler om det bedste sted i verden: Bornholm. Jeg nyder at formidle Bornholms skønhed, natur og mange muligheder til mine følgere og svarer gerne på de mange spørgsmål, jeg får i min inbox.

Janne Vestergaard står også bag den store fotobog ”BornholmBornholmBornholm – Kysten rundt”, som blev udgivet i november 2019.

Jannes fotobog om Bornholm

Bogen er en stor succes og har solgt rigtig godt i Danmark, men der er også solgt overraskende mange bøger til både Tyskland og USA. Første oplag af bogen er næsten udsolgt og andet oplag er på vej i trykken. Bogen fås udvalgte steder på Bornholm og hos boghandlere over hele landet.

Link til BornholmBornholmBornholm: https://www.instagram.com/bornholmbornholmbornholm/

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?