Politiet: Ekstra fokus på dialog med unge

Efter en periode med flere anmeldelser vedrørende unge, der “fylder” i gadebilledet, øger Københavns Politi i den kommende tid sin synlighed i Dragør.

Foto: presse-fotos.dk

Af Pia Melander Guilbert

Kort inden påske fik Københavns Politi en anmeldelse om, at en gruppe unge chikanerede beboere på Magleby Torv i Dragør ved at kaste frugt mod deres vinduer. Der har også været en anmeldelse om hærværk på en skole, og sidste weekend modtog politiet så en anmeldelse om brand i et legehus på Nordstrandsskolen. I sidstnævnte tilfælde var det en ung mand, der anmeldte forholdet, og da politiet nåede frem, traf de ham og to andre “Unge drenge.” Ingen af de tre drenge er mistænkte, og sagen efterforskes stadig, oplyser Københavns Politi.

Politiet har fået en “alvorssnak” med flere unge og deres forældre, været i dialog med beboere, der har følt sig chikanerede og vil i den kommende tid være mere til stede i gadebilledet med fokus på opsøgende og forebyggende dialog med de unge.

Hvis du ser eller hører noget kriminelt, skal du altid anmelde det til politiet, opfordrer Københavns Politi. Det kan man gøre på 114, hvis du ikke akut har brug for politiets hjælp. Har du det, er det 112. Du kan også altid kontakte din lokale betjente i området, hvis du har en bekymring, du gerne vil vende med politiet. Nummeret til den lokale ’Din Betjent’ i Dragør er: 2977 7992.  

Seneste artikler

 

Fik du læst?