AmagerNyt har fået en make-up

Det er et nyt og mere overskueligt AmagerNyt.dk, der møder læserne fra i dag. Den gratis lokalavis på nettet er blevet nemmere at finde rundt i og vil stadig være fyldt med gode, lokale historier – samt meget andet, der interesserer amagerkanerne, litteratur, billedkunst, musik, gastronomi m.m.

AmagerNyt.dk er din gratis lokalavis på nettet. Til hyggelæsning hjemme på computeren eller tablet – eller lige til at stikke i lommen eller tasken med mobilen,.

Vi har givet vores avis en make-up. Fra i dag er AmagerNyt.dk blevet mere overskueligt og grafisk en pæn og enkel avis at kigge på. Vi har gjort de enkelte artikler lettere at finde og fundet en ny typografi, der skulle gøre avisen lettere at læse og mere indbydende at kigge på, hvad enten den læses på mobiltelefon, tablet eller computer.

AmagerNyt.dk er øens gratis lokalavis på nettet. Vi gør os umage for at orientere om lokale forhold fra Holmbladsgade til Dragør, fra Kløvermarken til lufthavnen i Kastrup.

Vi begynder sædvanligvis dagen med en lille morgenhilsen – og fortsætter med at skrive artikler om lokale forhold op ad dagen. Vi vil også gerne skrive om litteratur, kunst, musik, gastronomi og andre ting, som vi håber har læsernes interesse. Mest lokalt, javist, men også plads til lidt andet.

Alt under hensyntagen til vore resurser. Vi er ikke en stor reaktion med mange medarbejdere og vagttjeneste fra tidlig morgen til sen aften. Det beder vi om forståelse for. Men vi forsøger at skrive nogle artikler, som vil mener er vedkommende for alle læsere. Vi gør en del ud af de såkaldte ” human-stories”. Vi er nemlig interesserede i mennesker. Og i nyheder fra detailhandlen. Vi vil gerne fortælle, når der åbner – eller lukker – en butik henne om hjørnet. Om tro og spejderlivet. Ja alt, der rør sig i lokalsamfundet.

Også på Facebook

AmagerNyt.dk deler også sine historier i to Facebookgrupper, DragørNyheder og AmagerNyt. Det er to særdeles aktive og levende grupper, hvor der deles store og små nyheder og informationer af lokal interesse. Her kan medlemmerne hjælpe hinanden med alverdens informationer og nyttige oplysninger – og det gør de så sandelig også, skal vi love for. Og så kan man samtidig holde sig opdateret med, hvilke nye historier, man kan læse på sitet og lokalavisen, AmagerNyt.dk.

Og jo, vi ved jo godt, at en historie om Fremad Amager eller B.1908 har lidt mindre interesse i Dragør eller Kastrup – end historier om fodboldklubberne derude (tillykke til Dragør med førstepladsen i Københavnsserien, iøvrigt…)

Men opdateringerne af disse historier i vore to Facebookgrupper er jo også blot et tilbud til medlemmerne. “Se, hvad du nu kan læse…”

I nyheder fra de handlende på Amagerbrogade eller nyt om Amager Fælled eller for den sags skyld Fremad Amagers succes i pokalturneringen formoder vi har interesse på hele øen.

Og hvis vi må tilføje lidt: Holdet bag AmagerNyt.dk laver også avis på Bornholm. En avis, der logisk nok hedder: Bornholmnyt.dk.

Den kan ogå anbefales – hvis man holder af Bornholm eller har andre interesser i øen i Østersøen.

Så vi er vant til at lave avis for folk, der bor på øen.

Og nu har vi taget det bedste fra de to medier og slået det sammen.

Vi håber, du kan lide resultatet…

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »