Nærstation på Kamillevej

I 2016 lukkede politistationen på Kamillevej. Nu åbner den igen. Denne gang som nærpolitistation med en ugentlig åbningstid på 15 timer.

Af Pia Melander Guilbert

Justistministeriet forventes i dag at løfte sløret for den præcise lokation af landets tyve nye nærpolitiet-stationer. Siden begyndelsen af marts har det været kendt, at en af dem kom til at ligge i Tårnby Kommune, og som mange har gættet på, bliver placeringen Kamillevej, hvor der indtil 2016 lå en politistation. Det skriver TV2 Lorry:

https://www.tv2lorry.dk/lorryland/faar-du-betjente-som-nabo-her-skal-seks-nye-naerpolitistationer-ligge

Stationen kommer til at have åbent 15 timer om ugen.

Politidirektør for Københavns Politi Anna Tønnes har tidligere udtalt:

“Vi glæder os over at få mulighed for at åbne en egentlig nærpolitienhed i Tårnby. Vi får dermed endnu bedre muligheder for at styrke indsatsen på Amager og fortsætte arbejdet mod højere tryghed og tilfredshed i nærområdet.”

Seneste artikler

 

Fik du læst?