Mere politi i Tårnby fra årsskiftet

Onsdag kom det frem, at Tårnbys nye nærpoliti-station som ventet kommer til at ligge på Kamillevej. Det betyder også flere betjente til Tårnby-området.

Politikdirektør Anna Tønnes og Tårnbys borgmester Allan. S. Andersen fotograferet foran stationen på Kamillevej. Foto: Københavns Politi

Af Pia Melander Guilbert

Omkring årsskiftet 2021/2022 udvider Københavns Politi nærpolitisektionen i Tårnby med flere betjente og en ny ekspedition, hvor borgere får mulighed for at henvende sig i åbningstiden for at anmelde forbrydelser og få råd og vejledning af politiet. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelse.

Ud over borgerbetjening vil Tårnbyborgerne opleve, at der uden for åbningstiden – også kommer flere nærbetjente ud i lokalområdet.

»Vi ser frem til udvidelsen af nærpolitiet på Kamillevej. Med flere nærbetjente i området og borgernes mulighed for at henvende sig personligt til politiet i åbningstiden, får vi styrket vores indsats og tilstedeværelse i Tårnby. Udvidelsen er et vigtigt led i vores fortsatte arbejde for at højne trygheden og tilliden i området,« siger politidirektør Anne Tønnes.

På Kamillevej vil borgerne bl.a. kunne foretage anmeldelser, være i dialog med politiet og få råd og vejledning.

God dialog med Tårnby kommune

Københavns Politi og Tårnby Kommune har været i god dialog om placeringen af den nye nærpolitienhed for at sikre de bedste rammer til gavn for borgerne. Og der var enighed om, at Kamillevej 3 var det rette sted:

»Kamillevej 3 er et oplagt valg, da der tidligere har været bemandet betjening. Det er glædeligt, at vi igen åbner for fysisk betjening, så borgerne i Tårnby kan få personlig kontakt med politiet. Det vil uden tvivl skabe langt større nærvær og tryghed i vores lokalsamfund,« siger borgmester Allan S. Andersen.

Forude venter arbejdet med at ombygge og klargøre nærpolitistationen på Kamillevej 3, så den lever op til nutidige standarder for borgerbetjening og sikkerhed. Eksempelvis skal der etableres en skranke, et venteområde og et nyt dørparti. Københavns Politi forventer, at den nye nærpolitienhed kan slå dørene op for borgerhenvendelser ved årsskiftet 2021/2022.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?