Skal du med ud på onsdag?

Genåbningsplanen er rykket frem, og allerede fra onsdag kan du nå gå på café eller restaurant – ja endda bar og værtshus. Vil du sidde indendørs skal du medbringe coronapas og bestille bord på forhånd. Udendørs er for alle.

Af Pia Melander Guilbert

Fra på onsdag kan du igen komme ud at spise, drikke en øl eller bare en caffe latte på din yndlingscafé. Du kan gå på museum, på biblioteket og få byttet alle julegaverne i stormagasinerne og indkøbscentrene, der har været lukkede siden kort før jul.

Ja – du kan endda gå på bar og værtshus igen. Sidste udskænkning skal dog ske klokken 22, og alle steder skal være lukket klokken 23. Natklubber og diskoteker er dog ikke nævnt i genåbningsplanen skriver TV2:

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-04-15-overblik-dette-aabner-fra-21-april

Altsammen er resultatet af den store genåbningsplan, som regeringen kunne løfte sløret for tidligt i morges. Vil du nyde dit måltid indendørs, skal du bestille bord på forhånd og kunne fremvise coronapas. For udendørs servering er kravet om coronapas fjernet igen efter meget kritik. Spørgsmålet er nu bare, hvor du skal hen?

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?