TV-gudstjenester de næste fire søndage fra Tårnby Kirke

DR2 sender de næste fire søndage tv-gudstjenester fra Tårnby Kirke – søndag 18. april med gæster: Rane Willerslev og Paula Larrain

Paula Larrain – med i gudstjeneste fra Tårnby Kirke

 

Af Lene Dam Jørgensen

De næste fire søndage er der tv-transmission på DR2 fra Tårnby Kirke. Præsten vil alle fire søndage være sognepræst Karsten Møller Hansen. Og så er der gæster til gudstjenesten søndag 18. april kl. 14.

Her har journalist Paula Larrain således inviteret direktør fra Nationalmuseet og antropolog, Rane Willerslev, med som gæst til en snak om tro.

Tårnby Kirke – DR-gudstjenester de næste fire søndage

Rane Willerslev siger selv, at han kæmper med sin tro: Rane Willerslev var ikke selv døbt, da hans børn skulle døbes. Fra sibiriske naturfolk havde han fået fortalt, at hedninge og kristne kommer til at leve på hver sin side af en flod i efterlivet. Den fortælling gav ham mange kvaler. Frygten for at blive adskilt fra sine børn i efterlivet betød derfor, at Rane som voksen valgte at blive døbt.

Ved gudstjenesten spiller Torkil Steinaa på orgel og Maria Steinaa på tværfløjte.

Seneste artikler

 

Fik du læst?