Trænger du også til at udvide din bobbel?

Corona har øget ensomheden for alle aldersklasser. I Tårnby har flere borgere fået øjnene op for fællesskabet Boblberg, der rummer fællesskaber af enhver slags. Boblberg er gratis og har over 300.000 medlemmer. Måske er det også noget for dig.

Tegning Boblberg

Af Pia Melander Guilbert

Omkring 2700 Tårnby-borgere har allerede oprettet en profil på Boblberg, og hver måned vokser fællesskabet medi hvert fald 100 Tårnby-borgere. Det skriver Tårnbys borgmester Allan S. Andersen (S) i sit seneste nyhedsbrev.

Boblberg er et digitalt fællesskab og mødested. Du og andre medlemmer kan skabe nye fællesskaber baseret på jeres fælles interesser og søge efter nyt indhold i hverdagen.

Det er gratis, og  du kan for eksempel skrive ønsker (kaldet “bobler”) til nye fællesskaber, du gerne vil være med i. Du kan også melde dig ind i fællesskaber, andre brugere har oprettet.

Nogle får nye bekendte eller venner gennem Boblberg, andre søger særlige interessefællesskaber, og atter andre søger nogle at være fysisk aktive med. Kun fantasien sætter grænser.

Siden corona nedlukningen i december er flere unge begyndt at bruge Boblberg. De 70-80-årige er der også blevet flere af, og der er flere mænd, der melder sig ind i de forskellige fællesskaber, skriver Tårnbys borgmester.

Boblberg har i øjeblikket over 300.000 medlemmer og samarbejder med kommuner, organisationer og foreninger i hele landet. Læs mere her: https://boblberg.dk

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?

Den bedste julegave

“Min barndoms jul” – lyder det kedeligt? Tænkte det nok. Så skal jeg nok lade være at fortælle om juleaften i hjemmet på Nørrebro, hvor

Læs mere »

Julehygge på fortet

Søndag 28. november er der “Jul på Fortet” på Prins Knuds Dæmning. Der er masser af julehygge på det nye oplyste Fort, og det fortsætter i alle

Læs mere »