Christopher er i Dragør

Sangstjernen Christopher er i Dragør og spiller live i programmet Take Off på P4. mød også stifter af Pro Treatment Thomas Jørgensen, der fortæller om, hvordan folks kroppe har det efter corona.

Foto: Pro Treatment

 

Fredagformiddag er den danske sangstjerne Christopher gæst i programmet Take Off  på P4. Og ikke nok med det: Programmet sendes live fra træningscentret Pro Workout i Dragør, som i anledningen er omdannet til et kæmpe studie, og indehaver og stifter af Pro Treatment Thomas Jørgensen, der også behandler stjerner som Mads Langer og har været fysisk træner for racerkøren Kevin Magnussen, fortæller lidt fra dyssens briks. Det skal især handle om, hvordan folks kroppe har det her efter lang tid med corona og hjemmearbejde.

Lyt med! Det er nu fra kl 10-12 https://www.dr.dk/radio/p4/take-off-live

foto: P4

Seneste artikler

 

Fik du læst?