Slut med lige bøgehække på Tårnby Gymnasium

Borgmesteren måtte have hækkesaksen frem, da Tårnby Gymnasium og HF indviede sit nye Vild med Vilje område. En del af skolens udeareal skal omdannes til vild natur for at fremme Tårnbys biodiversitet.

Af Pia Melander Guilbert

Selv små tiltag kan gøre en forskel, og på Tårnby Gymnasium og HF har klasserne siden efteråret konkurreret om at lave de mest bæredygtige tiltag. Tiltagene spændte bredt fra bæredygtige oplevelser, affaldsindsamling, donation af pantpenge, vegetariske maddage og ikke mindst et stort fokus på genbrug af fx tøj, personlige plejeprodukter, kaffefiltre og gavepapir.

Vinderklassen fik i dag æren af at plante et nyt træ og sprede vilde frø på gymnasiets nye Vild med Vilje område, hvor det er slut med lige bøgehække og kort græs. Det skriver Tårnbys borgmester Allan. S. Andersen på facebook. Borgmesteren lagde vejen forbi, for at indvie området – denne gang med en hækkesaks.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?