Forårsnat under stjernerne

Find flagermus, natsværmere, hemmelige poster og hør om mangfoldige stjernetegn, når Danmarks Naturfredningsforening og Naturstyrelsen fredag d. 7. maj inviterer på opdagelse i mørket i Pinseskoven i Naturpark Amager. Snup eventuelt også en gratis overnatning på naturens hotel.

Arkivfoto

 

Af Pia Melander Guilbert

Forestil dig en smuk forårsnat under stjernerne i en lys og venlig birkeskov. 7. maj inviterer Danmarks Naturfredningsforening og Naturstyrelsen på opdagelse i mørket i Pinseskoven.  Du får blandt andet mulighed for at at snitte et musikinstrument, der brummer i natten, lytte til flagermus med detektor, at følge en natrute med quiz og spas og lytte til stjernestøv og mælkevejens fabler. Der vil også være bål tændt, som du kan sidde ved og nyde varmen
Det hele starter kl. 19 på Naturcenter Amager. Vær på cykel eller lej en cykel på stedet. Aktiviteterne stopper kl. 23, hvor du kan tage med tilbage til byen, slå dit telt op eller låne en hængekøje og sove i det fri.
Der kan maks. være 50 deltagere, og du kan tilmelde dig ved at skrive til: friluftshuset@nst.dk husk at skrive nat i naturen i emnefeltet + hvor mange I kommer. Tilmeldingen er gældende, når du får en bekræftelse. Senest d. 5.5.2021. Der gælder først til mølle princippet.

Seneste artikler

 

Fik du læst?