Forkæl dig selv med en rejemad …

Det er nu du skal spise rejer!

Friskpillede rejer, det bliver ikke bedre. Foto: boyesbedste

Forkæl dig selv – spis en rejemad med friskpillede rejer. Ikke dem fra frost – find din lokale fiskehandler – på Amager, kan jeg varmt anbefale Amager Fiskehus i Holmbladsgade. En rejemad er enkelt og godt og dufter lidt af forår. Brug frisk dild og hjemmerørt mayonnaise, og meget vigtigt, en skive surdejsbrød. Hvis du ikke orker at lave din egen mayonnaise, kan den købte let piftes op med lidt hakket dild og et skvæt citronsaft. Serveres med et smilende æg – se så er søndagsfrokosten reddet!

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Go’morgen Amager

Mandag 3. maj – solen står op klokken 05:23 og går ned 20.50. Dagen er tiltaget med 08.26 minutter. Månen er aftagende – halvmåne. Vejret: vekslende skyer og

Læs mere »