Jeg er så klar Dragør!

“Hver gang jeg skal spille i Beghuset i Dragør er er en speciel oplevelse for mig. Denne gang helt speciel, da det er min første koncert siden Corona lukkede musikscenen i december 2020”, siger Anders Blichfeldt, til Amager Nyt. Blichfeldt kan opleves solo torsdag 6. maj i Restaurant Beghuset, Dragør.

Anders Blichfeldt kan opleves solo i Beghuset torsdag aften. Pr-foto

 

Anders Blichfeldt er nok mest kendt som forsanger, guitarist og komponist i Big Fat Snake, men i Dragør kan han opleves solo.

Big Fat Snake blev dannet i 1990 og er bl.a. kendt for sangene ‘Bonsoir Madame’, ‘No Peace Like in Heaven’, ‘Animal’ og ‘Someone Like You’. Bandet var på en længere afskedsturne i 2018, men nu kan Blichfeldt opleves solo.

Han siger:

“Jeg er så klar på bl.a. at give de store Big Fat Snake hits, fortælle om mine oplevelser i ‘toppen af poppen’, om livet på landevejen og om at nå en alder, hvor man pludselig er vært på TV2 Charlie og stadig have mod på nye eventyr. Helt særligt vil der være en uropførselse af et nyt nummer!.

Der er altså tale om en helt særlig aften på Restaurant Beghuset, Strandgade 14. Med i prisen er en tapastallerken, dørene åbner kl. 18 og aften forventes af slutte kl. 22. Der er nummerede pladser. Billetter via billetexpressen.dk, søg på ‘Anders Blichfeldt solo’.

Alt det der med mundbind og sprit …

Ved ankomst til Beghuset skal der medbringes:
Gyldig ID samt Negativ COVID-19 test (Maks. 72 timer gammel)  
eller Corona pas (gennemført COVID-19 vaccineforløb)  eller positiv coronatest (Min. 14 dage gammel og maks. 180 dage gammel). Mundbind er påbudt og at det skal bæres overalt indendørs, dog ikke når man sidder ned. 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?