Kirkebio viser franske “De særlige”

Nathanaels Kirke glæder sig til igen at invitere til KirkeBio. Tirsdag 11. maj vises den populære og autentiske franske film ”De Særlige” – en hjertevarm film om børn og unge med autisme og to mænd, der gør alt for at hjælpe dem. Der vil være mulighed for socialt samvær og debat efter filmen.

Kirkebio inviterer til fransk film.

 

Af Lene Dam Jørgensen

I flere år har der i sognegården Nathanaels Kirke i Holmbladsgade haft tradition for Kirkebio, der er biografaftener, hvor der vises kvalitetsfilm, der på hver sin måde handler om og kommenterer kristendom, filosofi, menneskers livsvilkår, etik, filosofi, og samfundsforhold.

KirkeBio er meget velbesøgt og nu kan kirken endelig holde KirkeBio igen. Der har været en pause på grund af Corona-restriktionerne og kirken er glad for at kunne vise film igen – selvom det bliver med et begrænset antal på grund af restriktionerne.

Hjertevarm film 

Tirsdag 11. maj fra kl. 19 er der KirkeBio igen, og denne gang vises den hjertevarme franske film ”De Særlige”, der er en sand historie, skabt af instruktørerne bag suceesen ”De urørlige ”. Filmen vises i sognegården ved Nathanaels Kirken.

”De Særlige” handler om to særlige mænd. Bruno, der er single jøde, og Malik, der er muslimsk familiefar. De driver hjælpearbejde for unge autister, som de offentlige institutioner ikke magter at have. Eller i hvert fald kun magter at have, hvis de kan passiviseres med store doser af medicin eller fastspænding.

 Socialt samvær og debat

Efter filmen har man mulighed for at blive og debattere filmen og få kaffe og kage. Det hele koster 25 kroner, der betales ved indgangen. Det bliver en uformel snak, hvor man kan dele tanker og oplevelser og sætte ord på, hvordan det afspejler samfundet og møde andre.

På grund af Corona-restriktionerne må der kun være 25 personer, så tilmelding skal ske hurtigt hos Simon Hinz på: simonhinz@hotmail.com eller tlf. 22911091.

 

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Udflugt og spaghetti

Onsdag 22. september kl. 10 holder Sundby Kirke på Amagerbrogade udflugt til Amagermuseet. I Solvang Kirke på Remisevej fra kl. 17 er der spaghettigudstjeneste med

Læs mere »