I cirkus med corona-pas

Nu kan familien komme i cirkus med corona-pas. Cirkus Baldoni gæster Dragør og Tårnby i maj.

Godt nyt for børnefamilierne. Cirkus Baldoni kan opleves med Corona-pas. PR-foto

Forestillingen ‘Det for Vildt’ starter sin landsturné i morgen søndag.

“På trods af modgang, er vi kommet stærkt igennem de hårde år, og står nu stærkere end nogen sinde. Med et godt team, nogle gode teltarbejdere, artister i absolut særklasse samt ikke mindst publikum som støtter os igennem det hele,” siger René M. Baldoni, cirkusdirektør, der ser frem til at komme på landevejen igen.

Topartister
I år kommer publikum til at møde en række topartister, bl.a. de italienske Ferrandino´s der har et hæsblæsende rulleskøjtenummer og et dristigt luftnummer på programmet. Fra Tjekkiet kan man se supertalentet Kaja Janacek med balancekunsten ‘Rola-Rola’ og hans forældre Eddie og Maria i en hel ny akrobatisk disciplin.
Oplev også hattejongløren Sage Macaggi og slangemenneske Sheyen Caroli der er optaget i Guiness Book of Records for at skyde med bue og pil – med fødderne!. Som i alle gode cirkusforestillinger er der også en klovn på programmet, det er Allando, der optræder med Cirkus Baldoni for første gang.

Til at præsentere forestillingen, har Baldoni fået fat i den kendte bugtaler og musicalstjerne Peter Nørgaard, som har fået æren af at have Løven Leonardo på armen.

Cirkus kommer til byen
Loger er kun forbeholdt én familie. Det betyder at en hel familie på otte personer fra samme ‘coronboble’, kan sidde i en loge sammen.

Søndag 23. maj  og mandag 24. maj, begge dage kl. 15 kan Cirkus Baldoni opleves i Dragør, Færgevej og tirsdag 25. maj kl. 17 kan du se cirkus i Tårnby, Ugandavej 10.
Billetter og yderlige information om bestilling af loger findes på hjemmesiden baldoni.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?