Kviktekst på folkeskolerne

Nu kan alle skoleelever komme tilbage i skolerne på fuld tid i Tårnby Kommune. Samtidig tilbydes kviktest på skolerne.

Det er ikke sikkert, at det bliver så festligt i morgen når eleverne skal i skole igen, men der er igen tvivl om at det bliver en festdag. Foto: kj-foto.dk

I morgen kan alle elever i 0.-10. klasse komme tilbage på fuld tid i skolen.  Desuden kan alle børn der er tilmeldt SFO og klub vende tilbage på fuld tid. Alle elever på 5.-10. klassetrin opfordres til at lade sig teste, enten i skoletiden eller privat.

Kviktest på skolerne

Som en del af genåbningsplanen tilbyder skolerne kviktest to gange om ugen til både personale og elever fra 5. klasse og op. Det er kommunens eget personale, der varetager testene og alene i april er der foretaget knap 66.000 test i dette test-spor – ca. to tredjedele er foretaget på eleverne. På den måde bidrager skolerne til en sikker og forsvarlig genåbning, hvor de hurtigt bliver opmærksomme på evt. smitte og kan tage de nødvendige forholdsregler.
Så vel mødt i skole i morgen!

Seneste artikler

 

Fik du læst?