Kviktekst på folkeskolerne

Nu kan alle skoleelever komme tilbage i skolerne på fuld tid i Tårnby Kommune. Samtidig tilbydes kviktest på skolerne.

Det er ikke sikkert, at det bliver så festligt i morgen når eleverne skal i skole igen, men der er igen tvivl om at det bliver en festdag. Foto: kj-foto.dk

I morgen kan alle elever i 0.-10. klasse komme tilbage på fuld tid i skolen.  Desuden kan alle børn der er tilmeldt SFO og klub vende tilbage på fuld tid. Alle elever på 5.-10. klassetrin opfordres til at lade sig teste, enten i skoletiden eller privat.

Kviktest på skolerne

Som en del af genåbningsplanen tilbyder skolerne kviktest to gange om ugen til både personale og elever fra 5. klasse og op. Det er kommunens eget personale, der varetager testene og alene i april er der foretaget knap 66.000 test i dette test-spor – ca. to tredjedele er foretaget på eleverne. På den måde bidrager skolerne til en sikker og forsvarlig genåbning, hvor de hurtigt bliver opmærksomme på evt. smitte og kan tage de nødvendige forholdsregler.
Så vel mødt i skole i morgen!

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?