Sommer på fortet

Dragør Kommune meddeler, at der åbnes for udendørsaktiviteter i Kongelundefortet Outdoorcenter. Det sker tre uger i skolernes sommerferie.

En af de mange aktiviteter på Kongelundsfortet er: ‘Lav en fiskestang og fang fisk’. Foto: Pixabay

 

Skolebørnene skal ikke kede sig i sommerferien. Der kommer en masse aktiviteter i Kongelundsfortet Outdoorcenter for børn i alle aldre. Det sker i skolerne sommerferie i ugerne 27, 28 og 29.

I de tre uger vil der hver uge fra tirsdag-lørdag være dagsaktiviteter på fortet for  alle aldre. Aktiviteterne kører fra klokken 10-12 og fra 13-15. Nogle aktiviteter løber hele dagen fra 10-15.

Et par af de ting du kan glæde dig til er bl.a.: ‘Lav en fiskestang og fang fisk’, ‘Familie-race – find vej og løs opgaver sammen’, ‘Sanketur og mad over bål’ og ‘Ungdoms Adventure Race!’, for blot at nævne et par af de mange tilbud.

Overnatning i det fri

I de samme uger vil der også være mulighed for at overnatte på Kongelundsfortet. Det sker naturligvis i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger om afstand og hygiejne.

Sådan tilmelder du dig 

Der er et begrænset antal pladser på de enkelte aktiviteter – tilmelding er derfor nødvendig. Du kan læse mere om overnatning og aktiviteterne i de forskellige uger på kongelundsfortet.dk – se under aktivitetskalender.

Her finder du fortet

Kongelundsfortet Outdoorcenter finder du på adressen Kalvebodvej 265, Dragør. Der tilføjes løbende flere aktiviteter, så hold øje med hjemmesiden  og glæd dig til sommerferien.

Seneste artikler

 

Fik du læst?