Herlige Hatoba

Når den står på forkælelse hos mig, står der sushi på menuen. Der er desværre også mange eksempler på dårlige, halvhjertede sushi restauranter i byen, men jeg vil gerne dele en god oplevelse med læserne: Hatoba på Islands Brygge.

 

Det er delikat, frisklavet og en stor fornøjelse at spise sushi fra Hatoba på Islands Brygge. Foto: boyesbedste

Igennem hele Corona-perioden har jeg hentet take away hos Hatoba Sushi på hjørnet af Islands Brygge og Vestmannagade, men med et corona-pas i lommen, har jeg også genbesøgt stedets restaurant.

Og det er sushi lavet med følelse og forståelse. Det er en velkomponeret fornøjelse, der kan spises i en bid. Risene har den rette konsistens og fisken er den friskeste af slagsen.

Mellem hver bid er der de skønneste ingefær til at rense ganen, inden næste smagsoplevelse. De forskellige sushi laves med alt fra tun, laks, kammuslinger til krabbe.

Hatoba Sushi byder på velsmagende og spændende sushi og så er det tilmed en sund spise. Hvis du er sammen med en, der ikke er til fisk, har de også glimrende sticks.

Hvis du vil ud i det gode vejr, er det blot at bestille take away og sætte sig ud på græsset på Islands Brygge, så kan du tilmed nyde hele havnefronten og det liv og leben der så småt er ved at være tilbage i vores hverdag.

God fornøjelse!

Seneste artikler

 

Fik du læst?