Aften-jazz i Sundby Kirke

Fredag 14. maj er der Natkirke i Sundby Kirke. Denne gang med jazz, hvor Johanna Jakobsson Quintet vil fylde kirken med levende jazztoner og sang

Natkirke i Sundby fredag 14. maj. (Foto: Sundby Kirke)

 

Af Lene Dam Jørgensen

I Sundby Kirke vil der på fredag 14. maj igen være natkirke, hvor der er åbent fra kl. 19.  Det er for mange noget ganske særligt at gå i kirke om aftenen. Det er utrolig smukt og afslappet.

Kirkerummet i Sundby Kirke vil være fyldt med levende lys og helt mørk, og det giver en helt speciel og hyggelig stemning allerede fra gæsterne kommer ind i kirken.

Herlig jazz-kvintet

Ved natkirken kommer Johanna Jakobsson Quintet denne gang og fylder kirken med jazztoner og sang fra kl. 20 til 21.30. På programmet vil også være bøn og læsning.

Kvintetten består af saxofon og vokal: Johanna Linnea Jakobsson, guitar: Robin Petterson, klaver: Gustaf Rosenberg, kontrabas: Anders Fjeldsted, trommer: John Fernold.

Musik i kirken

Musik er en vigtig del af livet i Sundby Kirke. Det fremkalder minder og udtrykker følelser, giver ro og fordybelse, stimulerer sanserne og skaber store oplevelser.

Johanna Jakobsson er pianist, saxofonist og sanger. Ved koncerten vil hun med sin kvintet blande egne kompositioner og nye fortolkninger af tidløse klassikere. Saxofon og sang vil bevæge sig som den røde tråd gennem et moderne jazzlandskab, hvor forskellige genrer og tidsperioder forenes i et samlet personligt udtryk.

Det er også muligt at få en snak med sognepræst Peter Ramsdal og sognemedhjælper Ulla Bentzen og en kop kaffe. På grund af Corona-restriktionerne må kirken stadig aflyse det traditionelle måltid og også lukke kl. 21.30.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?