Kom og få tjekket hørelsen på apoteket i Dragør

Efter mange høreundersøgelser har været udsat på ubestemt tid på grund af Corona, er der nu mulighed for at få en tryg og gratis høreprøve på Dragør Apotek fredag 4. juni 

Remote Care er en ny service, der giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet.

Det seneste år med coronavirus har, udover nedlukningen af samfundet generelt, betydet, at mange borgere ikke har fået taget hånd om deres høreproblemer.

Et nyt studie peger samtidig på, at næsten otte procent af de personer, der har været smittet med COVID-19, oplever en grad af høretab.

Derfor ser Dragør Apotek frem til at kunne hjælpe de mange borgere, der måske har fået udskudt behandlingen, når de i samarbejde med Din Hørespecialist tilbyder gratis høreprøver fredag 4. juni.

Sådan foregår høreprøven

Med både de nødvendige værnemidler og afspritning tages der forbehold for de gældende restriktioner i forbindelse med coronavirus, så høreprøverne foregår trygt for både testperson og høreekspert.

Høreeksperterne vil foretage en vejledende høreprøve samt præsentere en ny service, kaldet online finjustering, der gør det muligt at få finjusteret høreapparatet hjemme i stuen.

De besøgende kan blandt andet høre om, hvordan den nye service via en app forbinder dig og dit høreapparat til hørespecialisten, som via appen kan hjælpe dig med justeringerne af dit høreapparat.

Peter Georg Hansen ser frem til at foretage høreprøver på Dragør Apotek.

 

På den måde kan apparatet blive indstillet helt præcist til de vante omgivelser derhjemme. Det foregår således uden fysisk tilstedeværelse og er derfor et corona-sikkert tiltag.

Praktisk information

Fredag 4. juni foretages der gratis høreprøver i samarbejde med Din Hørespecialist på Dragør Apotek fra klokken 9.00 til 15.00. Udover at få foretaget en høreprøve kan de fremmødte få en præsentation af den nye service, Online finjustering. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?