Kromagrafen i Ørestad solgt til international kapitalforvalter

Som en del af en aktiv porteføljepleje har AP Pensions datterselskab AP Ejendomme solgt ejendommen Kromagrafen i Ørestad i København til den internationale kapitalforvalter BlackRock Real Assets

Kromagrafen i Ørestaden – solgt

 

 AP Ejendomme har netop solgt ejendommen Kromagrafen, der består af 87 lejeboliger på Robert Jacobsens Vej i Københavns Ørestad, til BlackRock Real Assets. Ejendommen, der blev opført i 2018, er placeret med kort afstand til hovedstadens byliv, og med Kalvebod Fælled som nabo er naturen inden for kort rækkevidde.

Salget af Kromagrafen er en del af selskabets aktive porteføljepleje, forklarer AP Ejendommes adm. direktør, Peter Olsson.

Det rette tidspunkt 

“AP Ejendomme har en aktiv porteføljepleje, hvor vi slår til, når den rigtige mulighed opstår. Det gælder både, når vi køber grunde og ikke mindst også, når det gælder salg af ejendomme. Salget af Kromagrafen kommer på det rigtige tidspunkt for os, og vi er glade for, at vi udviklede ejendommen”, siger Peter Olsson.

Tilfreds med salget

Kromagrafen på Robert Jacobsens Vej har siden opførelsen været ejet af AP Pension, og Peter Olsson udtrykker tilfredshed med salget af ejendommen:

“Kromagrafen har passet rigtig fint i vores strategi om at udvikle moderne og attraktive boliger i byer, hvor der blandt andet er gang i udviklingen og en god infrastruktur. Men vi er også åbne for at lytte til købstilbud på vores ejendomme, hvis vi synes, at tilbuddet er det rigtige, og det er aftalen med BlackRock Real Assets. Det er en aftale, som begge parter kan være godt tilfredse med”, siger Peter Olsson, der ikke kan komme nærmere ind på, hvad salgsprisen af Kromagrafen lyder på.

De 87 lejligheder i Kromagrafen er fra 62-157 kvadratmeter og blev opført ud fra tanken om at understøtte det store behov for lejligheder i flere forskellige størrelser i hovedstaden.

Glad køber

Den nye ejer af Kromagrafen, BlackRock Real Assets, er glad for købet af ejendommen i Ørestad i København.

“Vi er meget glade for at overtage denne nybyggede ejendom af høj kvalitet beliggende i et særdeles attraktivt område. Dette opkøb er på linje med vores vækststrategi for beboelsesejendomme i Norden og er et vidnesbyrd om vores fortsatte dedikation til Norden. Vi takker AP Pension for et professionelt samarbejde, siger Anton Friling, Vice President hos BlackRock Real Assets’ nordiske Real Estate-team.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?