Annette Heick sælger tøj til fordel for verdens fattigste

På torsdag 17. juni har kunderne i Folkekirkens Nødhjælps Genbrug på Amagerbrogade 9A mulighed for at gøre et godt fund. Annette Heick sælger ud af sit tøj til fordel for verdens fattigste i genbrugsbutikken ” 2nd by Nutid”.

Annette Heick – sætter tøj på Amagerbrogade.

 

Af Lene Dam Jørgensen

 

Altmuligkvinden og super-underholderen Annette Heick sælger nu ud af sit tøj i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik på Amagerbrogade 9A på torsdag 17. juni fra kl. 14 til 16. Hun vil også selv stå bag disken, så kunderne har mulighed for at møde hende. Formålet er at samle penge ind til verdens fattigste.

Annette Heick har i flere år været ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp og også været med til at sætte fokus på genbrug.

Genbrug er guld

”Genbrug giver så god mening. Jeg er vild med tanken om, at mit  tøj får et nyt liv hos et andet menneske. Selv om det her er en god mulighed for at få ryddet op i skabet, har jeg på fornemmelsen, at jeg kommer hjem med nyt, brugt tøj. Butikken “2nd by Nutid” har ry for at ligge inde med fantastisk genbrugsguld” siger Annette Heick.

Genbrugsbutikken 

Genbrugsbutikken ”2nd by Nutid” er en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker, og den drives af unge, frivillige kræfter. Forskellen på den og de andre af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker er, at ”2nd by Nutid” har den yngre generation som målgruppe.

”2nd by Nutid” vandt en intern konkurrence i den uge, hvor der var Black Friday sidste efterår. Alle 116 Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker deltog og konkurrerede om at sælge flest varer. Præmien var et besøg af Annette Heick.

”2nd by Nutid” glæder sig

Torsdag 17. juni kommer Annette Heick så i ”2nd by Nutid” med tøjet, der skal sælges. I genbrugsbutikken glæder de sig til at vise hende deres brede sortiment, og så er de også spændte på at se det tøj, som Annette Heick har med, fortæller Olivia, der er frivillig i ”2nd by Nutid”. Hun tilføjer, at det bliver en hyggelig eftermiddag, hvor der også vil være musik og glas bobler til gæsterne.

Overskuddet fra Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker går til verdens fattigste.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?