Ulvetime og bål for børn og deres voksne

Korsvejskirken inviterer torsdag 24. juni børn og forældre til den månedlige og populære Ulvetime. Denne gang bliver det ekstra stemningsfuldt og smukt, da der vil være ild i bålfadene udenfor. Arrangementet er allerede fuldt optaget…

Sognepræst Julie Aaboe  medvirker ved Ulvetimen.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Medarbejdere og frivillige i Korsvejskirken inviterer torsdag 24. juni fra kl. 16.30 til 18.30 til den populære Ulvetime. Ulvetimen er for børn fra to til ni år og deres voksne. Ældre søskende er også velkomne. Det er det sidste Ulvetime før sommerferien og den vil være ekstra stemningsfuld og smuk med ild i bålfadene, så børn og voksne fornemmer, at det er Sankt Hans. For en måned siden kunne børn og voksne endelig mødes igen og glæden er og var stor over at kunne være sammen igen.

Hver Ulvetime har et tema og torsdag 24. juni vil det handle om Jesu dåb. Kl. 17 går børn og voksne ind i kirken og der vil være en gudstjeneste i børnehøjde. Sognepræst Julie Aaboe vil denne gang fortælle om Jesu dåb, hvor han blev døbt af Johannes Døberen. Der vil også være sang og dans i kirken som ved de andre Ulvetimer.

Dejlig mad og hygge

Børnene kan lege sammen og voksne kan også snakke sammen. Ulvetimen er godt besøgt og der er normalt 40 til 70 ved Ulvetimerne. Det er halvt voksne og halvt børn. Ulvetimen er rigtig hyggelig og børn og voksne nyder virkelig at være sammen.

Børn og voksne skal også denne gang hygge sig ved at spise sammen. Denne gang serverer de frivillige kyllingefrikadeller. Korsvejskirken er en grøn kirke, så alt mad er fortrinsvis økologisk. Spisningen er udenfor, hvis vejret tillader det.

 

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?