Præst indsættes i Korsvejskirken

På søndag 4. juli ved gudstjenesten i Korsvejskirken bliver Miriam Joensen indsat som præst. Noget mange glæder sig til, for hun er meget populær.

Miriam Joensen – indsættes som præst på søndag.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 4. juli bliver Miriam Joensen indsat som sognepræst ved Korsvejskirken. Det sker ved gudstjenesten kl. 10.

Til netop denne gudstjeneste, hvor Miriam Joensen, skal indsættes i sit embede som sognepræst, forventer Korsvejskirken, at mange vil dukke op. Miriam har i halvandet år været vikarierende sognepræst, men bliver nu indsat som fast sognepræst fra på søndag.

To populære præster

Der bliver således to populære sognepræster ved Korsvejskirken. Miriam Joensen og Julie Aaboe. Begge er meget afholdte. Menigheden mener, at de bliver et rigtig godt team og begejstringen var stor over, at Miriam Joensen nu bliver Korsvejskirkens anden præst.

Tilmelding nødvendig

Glæden er stor, men desværre hænger Corona-restriktionerne stadig som en sort sky over festlighederne og indsættelsen. Korsvejskirken er stadig nødt til at tage højde for, hvor mange, der kan deltage i gudstjenester og arrangementer i kirken.

Korsvejskirken beder derfor om tilmelding på kirkens hjemmeside. Alle er velkomne, men Korsvejskirken kan ikke garantere, at der er pladser tilbage og kan derfor blive nødt til at afvise fremmødte uden tilmelding i døren.

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?