Kom og mød de lokale betjente

Kom og mød de lokale betjente og vær med til at sikre trygheden i området, lyder opfordringen fra politiet.

Kom og mød de lokale politibetjente, lyder opfordringen fra politiet.

I morgen tirsdag kan borgere i Tårnby møde deres lokale betjente ved flere af byens knudepunkter. Betjentene tager foldere med og vil fortælle mere om Københavns Politis borgerråd, som vi etablerede for fire uger siden, den 1. juni. Temaet i borgerrådet er fortsat tryghed i Tårnby. Vi har fået flere gode input fra allerede, men vil gerne have endnu flere med.

”Vi vil gerne i snak med endnu flere borgere og tager derfor rundt til forskellige knudepunkter i Tårnby i morgen tirsdag for at fortælle mere om vores borgerråd,” siger leder af nærpolitiet på Amager, Mikkel Christiansen.

Kom og få en snak

Nærpolitiet vil være til stede ved Vestamager Centret (Ugandavej 111, 2770 Kastrup – mellem Kirken og Netto) kl. 10-11, ved Tårnby Torv 11 (ved gavlen til Netto mod Kystbanen) kl. 11.15-12.15 og omkring Sneglen (Amager Strandvej 301, 2770 Kastrup) kl. ca. 12.30-13.30.

Borgere, som bor eller færdes i Tårnby Kommune, er meget velkomne til at komme forbi og få en snak med de lokale betjente. Man kan også klikke direkte ind på den digitale borgerrådsplatform for at give sit bidrag til, hvordan vi styrker trygheden i området. Det foregår på: www.mitkbhpoliti.dk

Som et supplement holder Københavns Politi desuden et digitalt borgermøde om tryghed i Tårnby. Det vil foregå i næste uge, mandag 5. juli fra kl. kl. 18.30-20.00. Man kan tilmelde sig og læse mere på www.mitkbhpoliti.dk.

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?