Mads Leth-Petersen konstitueret som kommunaldirektør

Dragør Kommunalbestyrelse har besluttet at konstituere direktør Mads Leth- Petersen i stillingen som kommunaldirektør pr. 1. august. 

Mads Leth-Petersen – konstitueret kommunaldirektør.

 

På et ekstraordinært møde tirsdag 29. juni tog kommunalbestyrelsen stilling til rekrutteringsproces for ny kommunaldirektør til kommunen. Det skete i kølvandet på, at den nuværende kommunaldirektør Henrik Harder har valgt at fortsætte karrieren i Albertslund Kommune.

Borgmester Helle Barth siger: ”Jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi nu kan komme i gang med at finde en ny kandidat til stillingen som kommunaldirektør. Og jeg er meget glad for, at direktør Mads Leth-Petersen tager tørnen som konstitueret frem til, at en ny er på plads. Mads Leth-Petersen udgør, sammen med Asger Villemoes Nielsen, et stærkt direktionsteam.”

Budget-forhandling

Perioden, hvor Mads Leth-Petersen er konstitueret, er en meget central periode i det kommunale liv. Det er nemlig der, hvor budgettet for de næste år forhandles på plads blandt de politiske partier i kommunalbestyrelsen.

Ansvarsfordeling

Med en to mand høj direktion pr. 1. august har det også været nødvendigt at ændre på den interne ansvarsfordeling for også fortsat at have fokus på organisationen og den daglige drift.

Det betyder, at i perioden fra den 1. august til 1. november har Mads Leth-Petersen direktøransvaret for afdelingen Økonomi og Indkøb samt for Center for Plan, Teknik og Erhverv. Dertil kommer øvrige kommunaldirektøropgaver og understøttelse af kommunalbestyrelsen i forbindelse med budgetforhandlingerne.

Børn og skole

I samme periode vil direktør Asger Villemoes Nielsen overtage direktøransvaret for Center for Politik, Service og Social samt Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering. Asger Villemoes Nielsen fortsætter som hidtil med direktøransvaret for Center for Børn, Skole og Kultur, afdelingen for It og Support samt Digitaliseringsteamet. Derudover vil han få ansvar for udvalgte opgaver inden for det tekniske område, for eksempel infrastruktur.

En nyudnævnt kommunaldirektør forventes at kunne tiltræde den 1. november 2021.

Seneste artikler

 

Fik du læst?