Jobcenter flytter fra lufthavnen

Jobcenter CPH flytter fra lufthavnen til Tårnby Rådhus

Jobcentret i lufthavnen flyttes nu til Tårnby Rådhus. (Foto: Københavns Lufthavn)

 

Jobcenter CPH – et rådgivnings- og jobcenter, som blev etableret i Københavns Lufthavn i juni 2020 i forlængelse af COVID-19 – skruer nu ned for indsatsen og rykker til Tårnby Rådhus. Det skyldes, at færre og færre har brug for det særlige jobcenter.

I det forgangne år har Jobcenter CPH hjulpet ca. 2.000 opsagte fra lufthavnen nærmere job med en indsats finansieret af statslige varslingsmidler, men efterhånden kommer der kun mellem en og fire nye borgere til Jobcenter CPH om måneden. Derfor har man valgt at flytte indsatsen til rådhuset.

Afslutter forløbene

Jobcenter CPH fortsætter sit arbejde frem til udgangen af 2021, blandt andet for at få afsluttet forløbene for ca. 60 personer, der lige nu er i såkaldte aktive varslingsforløb. Jobcenter CPH kan modtage nye opsagte frem til udgangen af november.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?