International hæder til lokal curling-formand

Fortjent hæder til formanden for Tårnby Curling Club,  Johannes Jensen

Johannes Jensen flankeret af nuværende borgmester Allan S. Andersen og formand for Kultur- og Fritidsudvalget Henrik Zimino. (Foto: Camilla Jensen.)

 

Tårnby Kommune har mange dygtige frivillige, der brænder for sagen og som arbejder hårdt i de lokale foreninger. En af dem er Johannes Jensen fra Tårnby Curling Club. Han har været formand for Tårnby Curling Club siden 1987 og har i den grad været med til at gøre curlingsporten kendt i både Tårnby og uden for kommunegrænsen; nationalt og internationalt.

Stor indsats

Der er blevet lagt mærke til Johannes Jensens store indsats for curlingsporten, og han er netop blevet optaget i Word Curlings Federations Hall of Fame.

“Det er en stor ære, at Johannes er blevet optaget i Hall of Fame. Vi er stolte og glade for, at vi har sådan en ildsjæl, som bliver anerkendt også uden for landets grænser,” sagde borgmester Allan S. Andersen, da han forleden var vært for en lille sammenkomst på Tårnby Rådhus, hvor Tårnby Kommune fik mulighed for at ønske Johannes Jensen tillykke med optagelsen i Word Curlings Federations Hall of Fame.

Aktive curling-døtre

Ved sammenkomsten deltog også Johannes Jensens hustru Kirsten, de curling-aktive døtre Angelina og Camilla, bestyrelsesmedlemmer fra klubben samt formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Henrik Zimino.

Curlinghallen i Tårnby har i mange år dannet ramme, dels om det daglige curlingliv i Danmarks største curlingklub, dels om en lang række nationale og internationale stævner herunder landskampe. Samtidig har Johannes Jensen altid haft et vigtigt blik for at inkludere mange forskellige grupper i klubben.

“Unge, ældre og ikke mindst handicappede har nydt godt af Johannes sportssyn, der er vidtfavnende og inkluderende,” sagde Allan S. Andersen.

Johannes Jensen takkede for markeringen af optagelsen i Hall of Fame.

“Uden et godt medspil fra kommunen var det aldrig gået så godt”, sagde Johannes Jensen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?