Familiechef i Tårnby fratræder straks

En gennemgang af de sager i Tårnby Kommunes familieafdeling, hvor psykolog Michael Adam Guul har været inde over, er begyndt. Det sker, efter der er rejst tvivl om kvaliteten af psykologens arbejde for Tårnby og andre kommuner.

Tårnby Rådhus – familiechefen fratræder omgående.

 

Gennemgangen af sagerne er del af en uvildig undersøgelse, som Tårnby Kommune har sat i gang. Undersøgelsen skal sikre, at der ikke er gennemført foranstaltninger på et fejlagtigt grundlag. Alle familier, hvis sager skal genbesøges, er blevet kontaktet, oplyser kommunen på dens hjemmeside.

Ekspertise i børnesager

Gennemgangen foretages af BDO, som er et uafhængigt revisions-/konsulenthus med ekspertise i børnesager. Kommunens regnskaber revideres af Deloitte, og der er således ikke sammenfald med kommunens revisor.

Familiechef fratræder

Senere vil der også blive gennemført en uvildig undersøgelse af processerne internt i kommunens familieafdeling. Der er forud for undersøgelsen indgået en gensidig aftale mellem kommunen og familiechefen om, at hun fratræder sin stilling med umiddelbar virkning.

Michael Adam Guul udarbejdede, som en af flere eksterne psykologer, undersøgelser for Tårnby Kommune fra efteråret 2017 til februar 2019.

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?