Herlig dag med lokale kunstnere

Vejret var med arrangørerne, da solen strålede ned over havnen i Dragør hele søndagen, da Dragør Kunstfestival fandt sted med et virkelig godt besøg.

Der var harmonika og lirekassemusik på havnen i Dragør det meste af søndagen. (Foto: Finn Edvard)

Det blev mildest talt en stor succes, da Dragør i søndags lagde asfalt til Dragør Kunstfestival med deltagelse af en lang række af de lokale kunstnere. Adskillige af de besøgende købte nogle af de mange spændende kunstværker, der blev præsenteret på festivalen.

Vejrguderne var også med arrangørerne, og det var en tilfreds medarrangør Henrik Seiersen, der også selv var blandt udstillerne.

Der var rigtig mange, der kom forbi kunstfestivalen i søndags.

Kunstfestivalen blev akkompagneret af en herlig duo, der betjente både harmonika og lirekasse, og det skabte en dejlig stemning på havnen i Dragør, hvor der blev fortæret både vådt og tørt. Især var der bud efter røgeriets fiskefrikadeller, ligesom store is også gik som, nåh ja – varmt brød.

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?