Drama og familiefilm i Dragør Bio

Det er sommer og varmt. Nogle har nogle lyst til at komme indenfor, og her er der en oplagt mulighed i Dragør Bio som i denne uge byder på en sjov film og vaskeægte spiondrama.

Der er _ som sædvanlig – gode film på programmet i Dragør Bio. Også i sommervarmen. (Foto: Finn Edvard)

 

Af Lene Dam Jørgensen

I denne uge vises der som altid kvalitetsfilm i Dragør Bio. Der er to gode film på programmet:

Hele ugen vises den anmelderroste film ” Den gode spion”. Den foregår i 1960’ernes England, hvor Greville Wynne på grund af sine forretningsforbindelser i Østeuropa bliver kontaktet af den britiske efterretningstjeneste MI6, som vil have den helt almindelige familiefar til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen.

Wynne sættes i forbindelse med den russiske kilde, Oleg Penkovsky (kodenavn: Ironbark), og sammen er de to mænd på en mission, der skal afdække sovjetternes plan om at transportere atommissiler til Cuba.

“Den gode spion” bygger på virkelige hændelser om Greville Wynne og Oleg Penkovsky, der fik afgørende betydning for udfaldet af Cuba-krisen. De måtte dog betale en høj pris for deres indsats.

Film for hele familien

Søndag kl.14 vises børne- og familiefilmen ”Peter Kanin Hopper Hjemmefra”. Filmen er en efterfølger til Peter Kanin, der er baseret på Beatrix Potters børnebøger. I den nye film er Bea brudt igennem som børnebogsforfatter med fortællingerne om Peter og de andre kaniner. Gnaveren er stadig ikke helt på bølgelænge med Beas nye ægtemand Thomas, så da parret tager på ferie, tager Peter ind til storbyen for at finde sig selv, men det nye eventyr gemmer også på farer.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?