Politiet sætter ind mod salg af stoffer på Bredager Torv

Politiet har den seneste tid modtaget flere borgerhenvendelser om en gruppe utryghedsskabende unge, som handler med stoffer omkring Bredager Torv.

Politiet vil ha ro og orden på torvet. (Foto: Finn Edvard)

Politiet sætter nu ind mod en gruppe unge, der skaber utryghed på Bredager Torv i Kastrup.

På baggrund af en række henvendelser fra borgere i området har politiet i et tæt samarbejde med de sociale myndigheder i Tårnby Kommune iværksat en målrettet indsats. I forbindelse med denne indsats var nærpolitiet i sidste uge til stede på Bredager Torv onsdag, hvor en 14-årig ung mand forsøgte at stikke af fra betjentene. Han blev kort efter løbet op og tilbageholdt.

Den unge mand var i besiddelse af en ulovlig foldekniv og et kontant pengebeløb, som skønnes at stamme fra hashhandel. Hans forældre er kontaktet og de sociale myndigheder vil blive inddraget.

18-årig anholdt

Også søndag lavede nærpolitiet en indsats mod gruppen af unge på Bredager Torv. Her anholdt de en 18-årig mand, der var i besiddelse af seks gram kokain fordelt i små poser. I forbindelse med en efterfølgende ransagning af mandens bopæl fandt patruljen yderligere 37 gram kokain. Manden blev sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

”Efter flere borgerhenvendelser om muligt salg af narkotika ved Bredager Torv, lavede vi i sidste uge en målrettet indsats, hvor vi fik fat i to af de unge, som vi vurderer, har været en del af den utryghedsskabende adfærd i området,” siger nærbetjent Lars Lindgaard. 

”Salg af narkotika – hvad end det er hash eller hårdere stoffer – er en alvorlig sag, og det håber jeg, de unge nu har indset og at det vil lægge en dæmper på gruppens utryghedsskabende adfærd. Vi vil dog også i den kommende tid havde et øje på området og vil fortsætte det gode samarbejde med SSP om områdets unge,” siger Lars Lindgaard.

Seneste artikler

 

Fik du læst?