Politiet skruer op i kampen mod vanvidsbilister

Med 12 nyindkøbte lasere skruer Københavns Politi op for indsatsen mod høj fart og vanvidsbilisme.

Politiets nyeste våben i kampen mod vanvidsbilister

Københavnerne har i de senere år oplevet flere og flere tilfælde af de såkaldte “vanvidsbilister”, der ofte med alkohol heller narko i blodet racer gennem byens gader – ofte med dødelig eller anden alvorlig udgang for helt uskyldige mennesker. Det har der været flere eksempler på også på Amager i den senere tid. Nu har politiet fået nye våben i kampen mod disse forrykte bilister.

Politiet nye lasere kan ”skyde” længere end de gamle, og de trafikanter, der kører med for høj fart, får derfor sværere ved at spotte fartmålerne.

Godt arbejdsredskab

”Med de nye lasere har vi fået et rigtigt godt arbejdsredskab. Det giver os bedre betingelser for at få stoppet de bilister, der kører for hurtigt, så de nye lasere er på den måde med til at højne sikkerheden i trafikken,” siger vicepolitiinspektør Henning Pedersen, der er leder af Operativ Færdselsafdeling.

Borgere, der oplever, at der ofte køres for hurtigt på en strækning i deres nabolag, kan anmode politiet om at gennemføre en hastighedskontrol på stedet. Find mere information her: https://politi.dk/bestil-en-betjent/bestil-en-faerdselskontrol

Seneste artikler

 

Fik du læst?