Udendørs loppemarked i Kræmmergården

Søndag 1. august er der loppemarked på græsplænen i Kræmmergården Dragør. Der vil være noget både for børn og voksne og lidt lækkert til de sultne.

Hyggelig søndag i Kræmmergården i Dragør

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 1. august  til kl. 16 holder Kræmmergården Dragør på Søndre Kinkelgade loppemarked udendørs på græsplænen, og der vil være spændende ting og sager for både børn og voksne.

Kræmmergården Dragør er en hyggelig genbrugsbutik med godt genbrug. Der er noget for enhver smag. Inde i genbrugsbutikken er der til hverdag et hyggeligt reol-loppemarked med 250 stande, men denne gang foregår salget udenfor.

Lækkerier på græsplænen

Udover at kunne gøre et godt fund har Kræmmergården Dragør stillet deres pølsevognen frem. Der er også lækkerier, og fra kl. 11 kan alle besøgende nyde de gode pølser fra pølsevognen.  Der vil måske også være noget for dem, der kan lide chilli/hvidløgs-ketchup, bøf- og flæskestegssandwich og ikke mindst mørbradburgere m.m.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?