Politiet holder øje med løse hunde i Strandparken

Politiet vil de kommende uger have et øget fokus på løse hunde, når de patruljerer omkring Amager Strandpark.

Ja, hunde er dejlige, men de må ikke løbe løse alle steder.

 

Det er ikke tilladt at gå tur med sin hund uden, den er i snor i området, men det er ikke alle borgere og besøgende, som kender reglerne. Politiet har fået flere henvendelser fra borgere, hvis børn bliver mødt af løsgående hunde, som de bliver bange for, også selvom hundene måske blot er legesyge og nysgerrige.

Derfor har Københavns kommune opsat skilte ved indfaldsveje- og stier, og nærbetjente har fokus på at oplyse om reglerne gennem samtale og foldere,  som de deler ud på deres gående patruljer i området.

Uden snor

”Vi oplever desværre, at nogle borgere ikke har deres hunde i snor i strandparken, og derfor vil vi gerne gøre opmærksom på reglerne i området. Vores udgangspunkt vil være dialog, men vi har også mulighed for at give bøder, hvis vores vejledning ikke bliver fulgt,” siger “Din Betjent” ved Amager Strandpark, Simon Mørck.

Det kan koste en bøde på 1.000 kr., hvis man ikke følger reglerne.

Ved Amager Strandpark er der flere fritløbsområder:

 

Københavns Politi har inddelt politikredsen i en række mindre områder, og i hvert område er der mindst en lokal betjent tilknyttet. Vedkommende er “Din Betjent” i området og har særlig kendskab til lokale forhold og samarbejder tæt med lokale aktører om trygheden i området.

Man kan ringe direkte til “Din Betjent” – find nummeret her www.dinbetjent.dk.

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?