Sommergrill og jazz i Kastrup

Hyggelig aften fredag 13. august med sommergrill og jazz med kvartetten “Rêve Bohème” i Korsvejskirken i Kastrup.

Jazzkvartetten “Rêve Bohème” kommer til Korsvejskirken fredag 13. august.

 

Af Lene Dam Jørgensen

 

På fredag 13. august kl. 19 inviterer Korsvejskirken på Sirgræsvej i Kastrup til en hyggelig aften med sommergrill og jazz, mens sognepræst Julie Aabo vil give et par ord med på vejen.

Den internationale anerkendte kvartet “Rêve Bohème” kommer og underholder. Den spiller “gypsy-jazz”, der er inspirereret af den franske guitarist Django Reinhardt, men i en mere moderne og udadvendt stil. Rêve Bohème består af Jens Fuglsang, der spiller guitar og synger, Finn Poulsen på guitar og mundharmonika, Robert Pilgaard på rytmeguitar og Jesper Riis på bas.

Jens Fuglsang er en dansk guitarist, sanger og komponist. Han dannede Rêve Bohème sammen med guitaristen Robert Pilgaard.  Orkestret debuterede i 1999 i Paris og har turneret i ind og udland.  Jens Fuglsang har optrådt på national radio og tv i Danmark, såsom talkshowet Go ‘aften Danmark sent om aftenen. Han modtog i 1992 Søren Penge Jazz Award.

Gratis og tilmelding

Finn Poulsen spiller mundharmonika og guitar. Han er kendt for at spille gypsy jazz med Rêve Bohème og Gypsy Jam, og så har han en lang karriere som underviser bag sig blandet andet på Den Rytmiske Aftenskole, Vallekilde Højskole og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Robert Pilgaard spiller rytmeguitar og har igennem årene været meget aktiv i mange forskellige bands som guitarist.

Jesper Riis begyndte at spille guitar som 17-årig i forskellige blues- og rockbands. Siden 2009 har han været bassist i  Rêve Bohème og countrybandet Duck and Cover.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til maden skal alle tilmelde sig på Korsvejskirkens hjemmeside.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?