Fra stress og jag i London til ro, velvære og kropsterapi i Dragør

Kropsterapeut Farah Meyer tager kvinder og bøen under kærlig behandling i sin klinik i Dragør. Læs her om et forrygende karriereskift – også geografisk

Farah Meyer under en af sine behandlinger.

 

På Stationsvej 57 i Dragør er der ro og harmoni i nogle smukke lokaler, hvor kropsterapeuten Farah Meyer tager kvinder og børn  – babyer og teenagere med – under kærlig behandling.

Farah er uddannet kropsterapeut, og hendes klinik er allerede blevet taget imod med kyshånd af flere.

Historien om Farah er lige så spændende som den livgivende behandling, hun tilbyder sine klienter:

Fra en tilværelse som travlt marketings- og it-kvinde i London, hvor alt var business, stress og jag, så er hun nu flyttet med sin mand til Dragør, hvor hun har åbnet klinikken “Krop og kvinde”, der tilbyder kropsterapi til babyer, børn, teenagere og kvinder.

Kropsterapi hjælper og forebygger alle former for nakke-, lænde-, rygsmerter samt stress og angstlidelser i kroppen.

Farahs teknikker er akupressur, massageteknikker, zoneterapi, strækøvelser og pulseringer, der bringe bevægelse i klientens krop for at sætte gang i kredsløbet og aktivere gennemstrømningen i kroppen.
Farah Meyer – ny kropsterapeut i Dragør.
Samtidig er der en indledende samtale,  hvor Farah forsøger at indkredse, hvad der i øvrigt sker i klientens liv, der kan forårsage blokeringer eller andre problemer i kropppen.
Farah har en baggrund som bachelor i marketing og har arbejdet i en årrække i London – den enorme metropol, der ikke har meget med Dragør at gøre.
Men både Farah og hendes mand længtes hjem til Danmark og bosatte sig i Danmark.
En øjenåbner
Lidt smerter i lænden ændrede Farahs arbejdsliv fuldstændigt.
“Jeg opsøgte en zoneterapeut på Christianshavn og fik en behandling. Samme nat kunne jeg mærke, hvordan varmen bredte sig over lænden – og smerterne blev faktisk værre. Men det var bare til om morgenen – så havde jeg det meget bedre. Behandlingen med zoneterapi hjalp med af med mine smerter i lænden – og hele forløbet var en øjenåbner for mig.
Farah fortæller, at hun blev stærkt interesseret i zoneterapi og naturlig, alternativ behandling generelt og hun besluttede sig for at ændre sit arbejdsliv fuldstændigt. Først tog hun uddannelsen som zoneterapi – senere også uddannelsen som kropsterapeut.
“Min drøm gik i opfyldelse, og nu har jeg åbnet klinikken i Dragør og har allerede fået mine første klienter”, siger Farah, der har fået en herlig velkomst i Dragør.
Farahs hjemmeside er snart klar, indtil da kan man læse mere om hende og hendes behandlinger på Facebook “Krop og kvinde”.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?