TV-program optages i Dragør

Der bliver filmoptagelser fra Dragør Skibsværk i de kommende uger, når Warner Bros. Danmark optager en ny sæson af serien ”Værkstedet”

Der skal optages nye afsnit af “Værkstedet” i Dragør.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Dragør Kommunes økonomiudvalg har besluttet , at det gamle bådeværft på Dragør Havn kan bruges til forskellige begivenheder midlertidig.

I maj modtog Dragør Kommune en ansøgning fra filmselskabet Warner Bros. Danmark om leje af værftet til filmproduktion. Dragør Kommune sagde ja til ansøgningen.

Nye optagelser

Warner Bros. Danmark skal producere en ny sæson af TV2 Fri-programmet ”Værkstedet” og var på udkig efter et sted at optage fra. Filmselskabet var blevet gjort opmærksom på bådværftet, der ligger i Dragør Havn som et muligt sted. Producenten var ude at se på værftet og var meget begejstret og i særdeleshed for omgivelserne.

Karoline Bertram Balling, der er produktionsassistent i filmselskabet, oplyser, at der vil være kamera, lyd, drone m.m. til stede, når der optages, og at det vil kun blive i dagtimerne. Hun tilføjer, at programmet både vil blive vist på TV2 Fri og på TV2 Play med Hans Pilgaard i værtsrollen.

Hyggeligt sommerprogram

”Værkstedet” er hyggeligt et sommerprogram om mennesker og gode minder, og så betyder vores location rigtig meget. Det vil sige, at vi ønsker at lave smukke droneoptagelser af Dragør havn og hele området. Det er samtidig et ønske at fortælle sjove historier fra stedet og inddrage området i programmet så meget, som det giver mening” skriver Karoline Bertram Balling i ansøgningen.

Om ”Værkstedet”

Karoline Bertram Balling tilføjer, at i ”Værkstedet” ”står et drømmehold af håndværkere klar til at reparere de ting, der har en helt særlig plads i danskernes hjerter. Og når håndværkerne udfører deres magi på alt fra bamser til klaverbænke, får det dyrebare minder til at myldre frem til overfladen”.

Seneste artikler

 

Fik du læst?