Midlertidigt byggestop på Amager Fælled

De to millioner er indsamlet

Sagen om Amager Fælled har stået på længe, men nu er det lykkes  Amager Fælleds Venner at samle over to millioner kr. ind på halvandet døgn  til at effektuere det midlertidige byggestop på Amager Fælled.

Tirsdag d. 17. august traf byretten afgørelsen om, at hvis Amager Fælleds venner kunne stille en garanti på to millioner inden d. 24. august, så ville der udføres byggestop. Pengene bliver tilbagebetalt til Amager Fælleds Venner, hvis sidstnævnte får medhold i deres klage. Klagen, der præsenteres af advokat Johan Løje, går på, at byggeaktiviteterne udover at forstyrre det vilde fugleliv, forårsager potentielt drab på vandsalamanderen, der er fredet internationalt.

Der har været donationer fra hele Sjælland og Fyn og Jylland også. Det er ikke bare, amagerkanerne og københavnerne der vil bevare deres vilde natur.

Seneste artikler

 

Fik du læst?