Kim er vendt “hjem” til Amager

Kim Wander er tiltrådt som ny erhvervskundechef i Spar Nord Amager, hvor  han fremover skal varetage områdets erhvervskunders interesser. Med sig har han 37 års erfaring fra banksektoren.

Kim Wander – tilbage på Amager

 

Efter små to års ansættelse i Spar Nord København bytter Kim Wander titlen som erhvervsrådgiver ud med titlen som erhvervskundechef i Spar Nords nye bankområde Amager,
der udover Amager omfatter Kongelundsvej, Dragør og Hvidovre.

“Jeg ser frem til at komme hjem til Amager igen. Det er som om ringen er sluttet, og jeg er tilbage i mit gamle område, hvor jeg tidligere har arbejdet. Jeg glæder mig til at kontakte gamle såvel som nye relationer og sammen skabe finansielle løsninger, som giver glade og tilfredse kunder”, fortæller Kim Wander.

Mange kompetencer

Med sig har Kim en lang årrække bag sig som erhvervsrådgiver fra blandt andet Amagerbanken og BankNordik i det nye bankområde. Som erhvervskundechef kan bankområdet nu få bragt hans kompetencer indenfor erhvervsområdet endnu mere i spil som en del af den lokale ledelse i Spar Nord Amager.

Privat bor Kim i Søborg sammen med sin kone Yvonne. De har sammen en søn på 34 år og blev bedsteforældre for første gang for snart to år siden. Når Kim ikke arbejder, bliver tiden brugt i sommerhuset i Gilleleje og med gå- og cykelture.

Med flere end 440.000 kunder, cirka 1.630 medarbejdere og 62 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2020 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 737 millioner kroner. Spar Nord ejes af cirka 93.500 aktionærer.

 

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?